HCA

Anlægsgartner

Din troværdige anlægsgartner i København

Skal din private have renoveres? Har din virksomhed brug for at få beskåret buske eller træer? Eller ønsker I at få anlagt en taghave? Har du brug for en anlægsgartner? Uanset hvilket slags anlægsarbejde du skal have udført, kan vi hjælpe dig. Hos H.C. Andersen Brolægning har vi stor erfaring med anlægning, omlægning og vedligeholdelse af grønne områder for private såvel som virksomheder og offentlige institutioner. Vi har stort fokus på kvalitet, og leverer altid et flot og holdbart resultat. 

Professionel anlægsgartner – der er ikke en opgave for stor eller for lille

Vores dygtige anlægsgartnere har stor erfaring på deres område og kan hjælpe dig med at anlægge det smukke, grønne areal, du går og drømmer om. Vi har øje for detaljerne og arbejder med stor nøjagtighed, således at det færdige resultat står sirligt og flot. 

Vi kan hjælpe dig igennem hele processen – fra udformning af skitser og design til anlægning af haven samt oprydning. Vores mål er at skabe æstetisk flotte grønne områder, der er lette at vedligeholde, og som du kan have glæde af i mange år. 

Vi kan hjælpe dig med en lang række opgaver – uanset om det gælder anlægning, renovering eller vedligeholdelse af private haver, parker og grønne områder i byen, kirkegårde, sportsarealer eller friarealer ved virksomheder, boliger og sygehuse. 

Vores anlægsgartner udfører blandt andet:

  • Beplatning af træer, buske og bede
  • Græsplæner
  • Hegn 
  • Pergolaer
  • Vandbassiner og vandskulpturer
  • Taghaver
  • Flisearbejde
  • Brolægning af sten

Hvis lige præcis din opgave ikke står på ovenstående listen, så kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel. Kontakt os på tlf. 71715171 og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Læn dig tilbage og lad os klare havearbejdet

Det kan være en større mundfuld at holde en have vedligeholdt, og bare tanken om at skulle gøre haven sommerklar kan gøre de fleste trætte. Vi kan hjælpe dig med alt inden for havearbejde og vedligeholdelse af grønne områder – om det så gælder træfældning, græs- og hækklipning, ukrudtsbekæmpelse, beskæring af buske og træer eller andre grønne opgaver. Vores gartnere er eksperter på deres felt, så du kan trygt overlade alt det hårde havearbejde til os. Vi garanterer et flot og præsentabelt resultat.

Miljøvenlige metoder – anlægsgartner

Hos H.C. Andersen Brolægning mener vi, at vi skal passe på naturen og miljøet omkring os. Vi har derfor i mange år arbejdet som miljøvenlig anlægsgartner. Vores tilgange og metoder er inspireret af miljøvenlige og bæredygtige praksisser og ideer. Vi tilbyder giftfrie løsninger til bekæmpelse af ukrudt som ikke skader miljøet. Derudover bruger vi kun maskiner, som tager hensyn til miljø, støj og medarbejdere.  

Få inspiration til anlæg af grønne områder – vi står klar til at hjælpe dig

Vores dygtige anlægsgartnere har stor erfaring med opgaver for private, såvel som virksomheder og offentlige institutioner, og går altid til deres arbejde med stor omhu. Med os får du en trofast partner, som går op i kvalitet og service. Uanset om du skal stå over for et større eller mindre projekt, kan vi hjælpe dig. Og har du brug for inspiration til anlægning eller omlægning af et grønt område, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede og rådgive dig, og tager selvfølgelig altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du får din drømmehave. 

H.C. Andersen Brolægning udfører også arbejde inden for brolægning. Vi kan derfor hjælpe dig med belægning af fliser og sten i forbindelse med anlægning eller omlægning af terrasser og indkørsler samt etablering af trapper og støttemure. 

Et uforpligtende og gratis tilbud 

Ring til os på tlf. 71715171 og høre mere om priser eller klik her for et gratis og uforpligtende tilbud på dit havearbejde – vi klare store som små opgaver.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud