HCA

Brolægning

Brolægning i København af højeste kvalitet 

Skal du have lavet en ny terrasse? Ønsker du at få omlagt din indkørsel? Eller skal I have anlagt et nyt gangareal eller stisystem? H.C. Andersen Brolægning kan hjælpe dig med alt inden for brolægning – uanset om det gælder små eller store opgaver. Vi har et stærkt øje for detaljerne og sørger altid for at levere et flot, kvalitetsstærkt og holdbart resultat, som du kan have glæde af i mange år. Vores dygtige medarbejdere har erfaring med opgaver for private såvel som virksomheder og offentlige institutioner.

Vi klarer alle opgaver inden for brolægning

H.C. Andersen Brolægning har stor erfaring inden for brolægning, og vi kan hjælpe dig med en lang række opgaver. Vi vægter faglig kvalitet højt og alle vores brolæggere har stor faglig indsigt og udfører deres arbejde med præcision og grundighed.

Vi udfører belægningsopgaver for private haveejere, virksomheder, bolig- og grundejerforeninger samt offentlige institutioner. 

Vores service inkluderer: 

 • Indkørsler og terrasser 
 • Renovering og etablering af flisebelægning
 • Støttemure
 • Trapper
 • Lægning af brosten
 • Fortorve
 • Stisystemer
 • Parkeringspladser
 • Gangarealer 
 • Skolegårde 
 • Legepladser 

Hvis din opgave ikke fremgår af den ovenstående liste, så frygt ej – vi kan helt sikkert hjælpe dig alligevel! Vi udfører også opgaver inden for anlægsgartneri og kloakservice 

Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen igennem

Der er mange ting at holde styr på i forbindelse med anlægning, omlægning eller vedligeholdelse af et areal. Vi er din støttende og trofaste partner gennem hele processen og kan garantere et gnidningsfrit forløb – lige fra den indledende idefase og indhentning af tilladelser til selve eksekveringen samt oprydning. 

Hvis du har brug for sparring står vi klar med forslag og inspiration, ligesom vi kan vejlede dig om materialevalg, mønster og farver. Vores brolægger er eksperter inden for deres felt og kan altid finde den perfekte løsning, som passer lige til dig. 

Ring til os på tlf. 71715171 og høre mere eller klik her for et gratis og uforpligtende tilbud. 

Underlaget skal være i orden

Det er vigtigt for os, at det belægningsarbejde vi laver for dig holder i mange år. Hvis underlaget er ujævnt vil belægningen ikke ligge solidt, hvilket går ud over det færdige resultat. 

Derfor laver vi altid en grundig undersøgelse af underlaget inden projektet starter. Således ved vi om der er noget vi skal være særlig opmærksom på inden brolægningsarbejdet begynder. Herefter kan vi ordne eventuelle ujævnheder, lave en korrekt hældning og på den måde sørger for, at alle materialer ligger snorlige og med en flot skarp kant. VI garanterer, at det færdige resultat holde længe og minimere dine omkostninger ved vedligeholdelse.

Et holdbart og flot resultat

Kvalitet betyder alt for os, og vi går altid til opgaver med stor grundighed for at kunne levere et flot og holdbart resultat. Vi tilbyder alle materialer inden for fliser og sten, så som brosten, chaussesten, herregårdssten, betonfliser og granit. Alle vores materialer er af høj kvalitet og er lagt med miljørigtige metoder. Hvis du selv vil stå for at indkøbe materialer, kan vi sagtens finde ud af det. Så skal du bare informere os om type og størrelse inden projektet starter. 

 Kontakt os idag og få et gratis og uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris

Ring til os på tlf. 71715171 og høre mere eller klik her for et gratis og uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud