HCA

Brolægning Erhverv

Vi klarer alt indenfor brolægning

Trænger din virksomhed til at få finpudset eller renoveret jeres grønne områder? I har måske brug for at få beskåret buske eller træer? Eller skal I have anlagt en ny indkørsel til jeres erhverv? Vi ved, hvor vigtigt førstehåndsindtrykket er, når det gælder troværdighed og salgsmuligheder. Og hos H.C. Andersen Brolægning kan vi garantere et flot, æstetisk og præsentabelt resultat, således at jeres nuværende og nye kunder får et godt indtryk af virksomheden. 

Ingen opgaver er for store eller for små for H.c. andersens brolægning – vi klarer alt

Vi står klar til at hjælpe jer med alle opgaver inden for brolægning, anlægning, renovering og vedligeholdelse af grønne områder samt kloakservice. Vores dygtige medarbejdere er effektive og udfører deres arbejde med øje for detaljerne.

Ingen opgaver er for store eller små, og med vores service kan I altid regne med professionelt arbejde af høj kvalitet. Efter mange år i branchen ved vi, at “one size does not fit all”. Derfor skræddersyr vi en løsning som passer perfekt til jeres ønsker og behov – uanset om I er en større eller mindre virksomhed, et erhverv eller en boligforening. 

Vi er dit erhvervs trofaste partner 

Om I skal have vedligeholdt fælles områder, klippet græs, renset tagrender, fjernet ukrudt, anlagt en parkeringsplads, renoveret stisystemer eller tilkoblet en ny kloak kan vi hjælp jeres virksomhed. Vi leverer altid et færdigt resultat, der er flot, solidt og holder de næste mange år – så I ikke skal bruge unødvendige penge på vedligeholdelse.

Vi tilbyder også rådgivning om brolægning samt anlægning og renovering af grønne arealer. Vores store erfaring med erhvervsopgaver har gjort os til kompetente sparringspartnere, som kan komme med en masse inspiration til netop jeres opgaver. H.C. Andersen Brolægning er jeres trofaste partner gennem hele forløbet, og vi tager selvfølgelig altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Vi tager os også af alt papirarbejde, såsom indhentning af tilladelser, godkendelser hos kommunen og færdigmelding af arbejdet. Vores mål er, at I skal have et gnidningsfrit forløb uden bekymringer. 

Lad os klare vedligeholdelse af jeres grønne arealer

Med vores serviceaftaler kan vi hjælpe jeres virksomhed med alle opgaver inden for vedligeholdelse og pleje af grønne arealer. Vores serviceaftaler spænder bredt, og vi kan derfor hjælpe jeres virksomhed med eksempelvis træfældning, græs- og hækklipning, ukrudtsbekæmpelse, beskæring af buske og træer. Vores medarbejdere er eksperter på deres felt, og vi sørger for, at jeres grønne områder står flot og præsentabelt – hele året rundt.

Vi står klar døgnet rundt

Har I et akut problem, som skal løses lige nu og her? Uanset om jeres toiletter er tilstoppet eller om I har behov for akut slamsugning, så står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe – også udenfor de normale åbningstider. I kan kontakte os døgnet rundt, og vi sender hurtigt assistance jeres vej – og altid inden for 2 timer. Med H.C. Andersen Brolægning får I håndværk af højeste kvalitet, og vi kan garantere til holdbart resultat til en konkurrencedygtig pris. 

Miljørigtige metoder til dit erhverv

Hos H.C. Andersen Brolægning mener vi, at vi skal passe på naturen og miljøet omkring os. Vi har derfor i mange år arbejdet som miljøvenlige anlægsgartnere. Vores tilgange og metoder er inspireret af miljøvenlige og bæredygtige praksisser og ideer. Vi tilbyder giftfrie løsninger til bekæmpelse af ukrudt som ikke skader miljøet. Derudover bruger vi kun maskiner, som tager hensyn til miljø, støj og medarbejdere.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud