HCA

Kloakservice

Autoriseret kloakservice i København

Oplever du problemer med din kloak? Du har måske brug for et servicetjek, eftersyn eller en rensning? Har du mistanke om rotter og skal have installeret en rottespærrer? Eller måske er dit toilet stoppet til? Hos H.C. Andersen Brolægning kan vi hjælpe dig med alle opgaver inden for kloakservice. Der er ingen opgaver er for store eller for små, og vi løser opgaver for private såvel som virksomheder og offentlige institutioner. 

Solid erfaring med alle former for kloakopgaver 

Vores medarbejdere har mange års erfaring med diverse kloakopgaver. De arbejder effektiv, så du oplever færrest gener muligt i forbindelse med kloakarbejdet. Med vores service kan du altid regne til et holdbart resultat af den højeste standard – selvfølgelig til en konkurrencedygtig pris. 

Vi kan hjælpe dig

Vi har stor erfaring med kloakarbejde og hjælper dagligt private såvel som virksomheder og offentlige institutioner. Vores dygtige medarbejdere er specialister i alt der hører ind under kloakservice og går altid til deres arbejde med stor professionalisme. Vi arbejder effektivt og med et stort fokus på kvalitet. Med vores service kan du altid forvente et solidt resultat som holder de næste mange år – således skal du ikke skal bruge unødvendige penge på vedligeholdelse eller reparationer. Uanset størrelsen på dit kloakproblem er vi klar til at hjælpe. Selv hvis du står med et akut problem, som skal ordnes lige her og nu, kan vi hjælpe dig – læs mere om vores døgnservice her

Vores kloakservice omfatter blandt andet:

  • Reparation og rensning af kloakker
  • Installation og tilkobling af ny kloak
  • TV-inspektion
  • Rottebekæmpelse og rotteforebyggelse
  • Regnvandsfaskiner
  • Omfangsdræn
  • Kælderdræn
  • Højvandslukker

Hvis lige præcis din opgave ikke fremgår af ovenstående liste, så kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel. Vi tilbyder også service inden for brolægning samt anlægning og vedligeholdelse af grønne områder. Kontakt os på tlf. 71715171 og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi er din trofaste partner 

Hos H.C. Andersen Brolægning vægter vi god kundeservice højt. Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at svare på spørgsmål, og kan hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning på dit kloakproblem. 

Du skal heller ikke bekymre dig om indhentning og behandling af papirarbejde i forbindelse med din kloakopgave – vi har styr på det hele. Vi klarer alle nødvendige ansøgninger og godkendelser fra myndighederne, og sørger for, at det færdige resultat lever op til kravene i miljøbeskyttelsesloven og kommunens spildevandsplan. Når vi er færdig med din kloakopgave, står vi selvfølgelig også for at færdigmelde kloakarbejdet og sender en underskrevet kloaktegning til bygningsmyndigheden i din kommune.

Spar tid og penge

Vores store udvalg af avancerede maskiner og redskaber er en af grundene til, at vi altid kan tilbyde dig den optimale løsning på lige præcist dit problem. Uanset opgaven leverer vi et færdigt resultat af den højeste kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. 

Vi tilbyder TV-inspektion, således at vi let kan identificere årsagen til dit problem uden at skulle grave din have op. Og ved hjælpe af vores slamsuger kan vi hurtigt rense din tilstoppede kloak. Vores redskaber sammen med vores ekspertise gør, at vi effektivt kan lokalisere og løse dit kloakproblem. Herved slipper du for ekstra udgifter og sparer både tid og penge. 

Kloakservice døgnet rundt

Er dit toilet stoppet til? Har du oversvømmelse i kælderen? Eller har du behov for akut slamsugning? Uanset hvilket akut kloakproblem du skal have løst, kan du kontakte os

Små skader, som ikke bliver løst med det samme, kan hurtigt udvikle sig til store, omfattende problemer, som koster mange penge at få ordnet. Vi står klar til at hjælpe dig – også udenfor de normale åbningstider. Vores professionelle medarbejdere sidder klar døgnet rundt til at tage imod dit kald, og sender hurtigt assistance din vej –  og altid inden for 2 timer. 

Med H.C. Andersen Brolægning får du håndværk af højeste kvalitet, og vi kan garantere til holdbart resultat til en konkurrencedygtig pris. 

Ring på vores døgnservice på telefon 71715171

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud