HCA

Brolægning Offentlige Institutioner

Vi løser brolægnings opgaver for offentlige institutioner 

H.C. Andersen Brolægning har stor erfaring med at rådgive og løse opgaver for kommuner og offentlige institutioner. Vi tilbyder en lang række services og kan løse alle opgaver inden for brolægning, anlægsgartneri og kloakservice. Så uanset om I skal have vedligeholdt grønne områder, anlagt parkeringspladser, stisystemer eller skolegårde, så står vi klar til at løse jeres opgave. Vi vægter kvalitet højt og kan garantere et flot, æstetisk og holdbart resultat, som byens borgere vil have stor glæde af de næste mange år. 

Ingen opgaver er for store eller for små for H.c. andersens brolægning  – vi klarer alt

Vi står klar til at hjælpe jer med alle opgaver inden for brolægning, anlægning, renovering og vedligeholdelse af grønne områder samt kloakservice. Vores dygtige medarbejdere er effektive og udfører deres arbejde med øje for detaljerne.

Ingen opgaver er for store eller små, og med vores service kan I altid regne med professionelt arbejde af høj kvalitet. Efter mange år i branchen ved vi, at “one size does not fit all”. Derfor skræddersyr vi en løsning som passer perfekt til jeres ønsker og behov.

Vi er jeres trofaste partner – Offentlige institutioner

Om I skal have beskåret træer eller buske, tilkoblet en ny kloak, anlagt nye fortorve eller legepladser kan vi hjælpe. Vi leverer altid et færdigt resultat, der er flot, solidt og holder de næste mange år, så der ikke skal bruges unødvendige penge på vedligeholdelse.

Vi tilbyder rådgivning til kommune og offentlige insitutioner om brolægning samt anlægning og renovering af grønne arealer. Vores mange års erfaring med erhvervsopgaver har gjort os til kompetente sparringspartnere, som kan komme med en masse inspiration til netop jeres projekt. H.C. Andersen Brolægning er jeres trofaste partner gennem hele forløbet. Vi klarer selvfølgelig alt papirarbejde og tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Lad os klare vedligeholdelse af grønne arealer

Med vores serviceaftaler kan vi hjælpe med alle opgaver inden for vedligeholdelse og pleje af grønne arealer. Vores serviceaftaler spænder bredt, og vi kan derfor hjælpe med eksempelvis træfældning, græs- og hækklipning og ukrudtsbekæmpelse. Vores medarbejdere er eksperter på deres felt, og vi sørger for, at de grønne områder står flot og præsentabelt – hele året rundt.

Vi står klar døgnet rundt

Hvis der opstår et akut problem står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe – også udenfor de normale åbningstider. Måske kæmper I med tilstoppede toiletter, skal have installeret rottesikring eller måske har I behov for akut slamsugning. I kan kontakte os døgnet rundt  og vi sender hurtigt assistance jeres vej – og altid inden for 2 timer. Med H.C. Andersen Brolægning får I håndværk af højeste kvalitet, og vi kan garantere til holdbart resultat til en konkurrencedygtig pris. 

Miljørigtige metoder

Hos H.C. Andersen Brolægning mener vi, at vi skal passe på naturen og miljøet omkring os. Vi har derfor i mange år arbejdet som miljøvenlige anlægsgartnere. Vores tilgange og metoder er inspireret af miljøvenlige og bæredygtige praksisser og ideer. Vi tilbyder giftfrie løsninger til bekæmpelse af ukrudt som ikke skader miljøet. Derudover bruger vi kun maskiner, som tager hensyn til miljø, støj og medarbejdere.

Kontakt os og indhent et uforpligtende og gratis tilbud

 

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud