HCA

Privat Brolægning

Brolægning- Du kan altid regne med os!

Går du og drømmer om en ny have? Har du buske og træer på din grund, som skal beskæres? Eller skal du have installeret rottesikring? Hos H.C. Andersen Brolægning står vi klar til at hjælpe dig med alle privat opgaver inden for brolægning, anlægning, renovering og vedligeholdelse af dine grønne arealer samt kloakservice. Vores dygtige medarbejdere er effektive og udfører deres arbejde med øje for detaljerne. 

Ingen opgaver er for store eller små for h.c. andersens brolægning

Ingen opgaver er for omfangsrige eller for små, og med vores service kan du altid regne med professionelt arbejde af høj kvalitet – vi står klar til at gøre dine havedrømme til virkelighed. Uanset om du skal have plantet træer og buske, anlagt en ny terrasse, renoveret din indkørsel, bygget en støttemur eller installeret omfangsdræn. Vi leverer altid et færdigt resultat, der er flot, solidt og holder de næste mange år – så du ikke skal bruge unødvendige kræfter, penge og tid på vedligeholdelse. Lad os løse dine privat opgaver nu. 

Ingen skjulte udgifter

Om din private opgave falder ind under kloakservice, brolægning eller anlægsgartneri, så aftaler vi altid rammerne og økonomien inden vi starter arbejdet. Hvis der mod forventning skulle opstå uforudsete problemer, som gør, at vi ikke kan løse opgaven inden for de opsatte rammer, planlægges det videre forløb sammen med dig. Med os vil du aldrig stå med udgifter, der ikke er aftalt på forhånd.

Vi er din trofaste partner

Hvilken type fliser og sten er lettest at vedligeholde? Hvornår på året er det optimalt at få anlagt rullegræs? Hvad gør jeg, når afløb og kloak skal repareres? Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at svare på spørgsmål, og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning på netop din opgave. Har du brug for inspiration eller sparring, så rådgiver vi med glæde – og vi tager selvfølgelig altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag her.

H.C. Andersens Brolægning er din trofaste partner gennem hele forløbet, og vi vægter god kundeservice højt hos vores private kunder. Vi ved, at det kan være en større mundfuld at kaste sig ud i renovering eller anlægning af et haveområder. Det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i regler og indhente tilladelser fra myndighederne. Når du hyrer os, så klarer vi alt for dig – fra udarbejdelse af tegninger og godkendelser fra din kommune til oprydning og færdigmelding af arbejdet. Vi støtter dig igennem hele processen, således at du få et gnidningsfrit forløb uden bekymringer. 

Læn dig tilbage og lad os klare dit arbejde

Det kan være en større mundfuld at holde en have vedligeholdt, og bare tanken om at skulle gøre haven sommerklar kan gøre de fleste trætte. Vi kan hjælpe dig med alt inden for havearbejde og med vores serviceaftaler slipper du for selv at stå for at holde din have vedlige – om det så gælder træfældning, græs- og hækklipning, ukrudtsbekæmpelse, beskæring af buske og træer eller andre grønne opgaver. Vores medarbejdere er eksperter på deres felt, så du kan trygt overlade alt det hårde arbejde til os. Vi garanterer et flot og præsentabelt resultatet.

Vi står klar døgnet rundt

Står du med et akut problem, som du skal have løst? Måske er dit toilet tilstoppet? Eller du har oversvømmelse i kælderen? Vi står klar til at hjælpe dig – også udenfor de normale åbningstider. Vores professionelle medarbejdere sidder klar døgnet rundt til at tage imod dit kald, og sender hurtigt assistance din vej –  og altid inden for 2 timer. Med H.C. Andersen Brolægning får du håndværk af højeste kvalitet, og vi kan garantere til holdbart resultat til en konkurrencedygtig pris. 

Miljøvenlige metoder til privat

Hos H.C. Andersen Brolægning mener vi, at vi skal passe på naturen og miljøet omkring os. Vi har derfor i mange år arbejdet som miljøvenlige anlægsgartnere. Vores tilgange og metoder er inspireret af miljøvenlige og bæredygtige praksisser og ideer. Vi tilbyder giftfrie løsninger til bekæmpelse af ukrudt som ikke skader miljøet. Derudover bruger vi kun maskiner, som tager hensyn til miljø, støj og medarbejdere.

Kontakt os og indhent et uforpligtende og gratis tilbud

 

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud